E-aineistoihin linkittämiseen on erilaisia tapoja:

1. Linkitä HAMK Finnaan

Helpoin tapa jakaa e-aineisto on linkittää HAMK Finnaan. Etsi HAMK Finnasta e-kirja, artikkeli tai tietokanta, klikkaa sen nimeä ja kopioi selaimen osoitekentässä oleva osoite.

2. Etäkäyttölinkki suoraan aineistoon

Aineiston osoiterivillä olevaa osoitetta ei kannata käyttää linkityksessä, sillä se saattaa sisältää istuntokohtaista tietoa. Käytä sen sijaan aineiston tiedoissa annettavaa linkkiä (esim. Permalink, Share link with others). Tarkista aina ennen linkin jakamista, että se on toimiva; tämän teet helposti esim. toisella selaimella. Linkin tulisi sisältää proxy-osoite ezproxy.hamk.fi.

O'Reillyn aineistoihin tehdään etäkäyttölinkit käsin. Ohjeen löydät UKK-välilehdeltä.

3. HAMK Finnan suosikkilista

HAMK Finnalla voi helposti tehdä erilaisia suosikkilistoja, jotka voit jakaa muille. Kirjaudu ensin HAMK Finnaan HAMKin verkkotunnuksilla. Kun löydät Finnasta jotakin jonka haluat jakaa muille, klikkaa karttaneulalta näyttävää Lisää suosikkeihin -ikonia. Valitse olemassa oleva lista tai luo uusi.

Suosikkilistoja voit hallinnoida omissa tiedoissa, Suosikit-kohdassa. Listan nimeä klikkaamalla voit julkaista tai piilottaa sen. Listan julkinen linkki kertoo osoitteen, jonka voit jakaa muille.


Laatste wijziging: dinsdag, 23 april 2024, 10:46