Oppiportin käyttö toimii tammikuusta 2024 alkaen HAKA-kirjautumisella. Uudistuksen myötä erillisten Dudecim-tunnusten luonti ei ole enää tarpeen. HAKA-kirjautumisen pitäisi myös poistaa kirjautumiseen liittyvät ongelmat. Jos sinulla on Duodecim-tili, sinun tulee yhdistää tilitietosi Haka-kirjautumiseen ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Jos sinulla on Duodecim-tili, toimi näin

Jos olet rekisteröitynyt Oppiportin käyttäjäksi ja haluat säilyttää käyttäjätili- ja suoritustietosi, toimi näin: Etsi HAMK Finnasta Oppiportti ja klikkaa Tietokannan omalle hakusivulle -linkkiä.

Palvelu kysyy Onko sinulla olemassa oleva Duodecim-tili? Vastaa Kyllä, yhdistä tiedot.


Kirjaudu nyt sisään Duodecim-tunnuksella. Huom! Käytä sitä sähköpostiosoitetta, jolla olet rekisteröinyt Duodecim-tilisi.


Palvelu ohjaa sinut Haka-kirjautumiseen. Kirjaudu tässä sisään HAMKin tunnuksilla. Saat ilmoituksen, että tietosi on yhdistetty ja siirryt Oppiportin etusivulle. Oikeassa yläkulmassa pitäisi nyt näkyä oma käyttäjätunnuksesi. Omat suorituksesi näkyvät Omissa tiedoissa (kesken, suoritetut, suosikit, todistukset).

Jatkossa voit kirjautua sekä Oppiporttiin että Terveysporttiin omilla HAMK-tunnuksilla. Myös kurssit voit suorittaa HAMK-tunnuksilla, Duodecim-tunnuksia ei enää tarvita.

Jos sinulla EI ole Duodecim-tiliä, toimi näin

Etsi HAMK Finnasta Oppiportti ja klikkaa Tietokannan omalle hakusivulle -linkkiä.

Valitse Kirjaudu organisaatiotilillä ja valikosta Hämeen ammattikorkeakoulu.

Kirjaudu sisään HAMK-tunnuksellasi. Kirjautumisen jälkeen pääset Oppiportin etusivulle. Oikeassa yläkulmassa pitäisi nyt näkyä oma käyttäjätunnuksesi. Omat suorituksesi näkyvät jatkossa Omissa tiedoissa (kesken, suoritetut, suosikit, todistukset).

Seuraavalla kerralla käytä HAMK Finnassa olevaa linkkiä palveluun ja kirjaudu sisään HAMK-tunnuksillasi. Voit käyttää kaikkia kirjautuneelle käyttäjälle tarjolla olevia palveluita, myös suorittaa kursseja, ilman erillistä Duodecim-tunnusta.



Viimeksi muutettu: ti 23.04.2024 klo 10.26