Overzicht van het onderwerp

  • info

    TERVETULOA OPISKELEMAAN BIOTALOUDEN MAHDOLLISUUKSIA (ja vähän myös mahdottomuuksia)!

    Näissä opinnoissa opitaan mitä ihmettä tarkoittaa biotalous. Pohdit sen merkitystä nykypäivänä, ja esimerkiksi suhteessa ilmastonmuutokseen. Perehdyt biotalouteen tarkemmin valitsemasi biomassan kautta, josta teet raportin. Kokonaisuuteen kuuluu myös kaksi verkkotenttiä. 

    Tässä moduulissa olet itsesi ja opintojesi herra. Tavoitteena on oppia aikatauluttamaan omia opintojaan, suunnittelemaan oman tutkimuksen tekeminen, aiheen valinta, rajaus ja tutkimuskysymysten laadinta, sekä raportin kirjoittaminen itsenäisesti. Kaikki nämä taidot ovat tarpeen viimeistään opiskelujesi opinnäytetyövaiheessa. Opintojakson päätteeksi raporttisi arvostellaan "mini-opinnäytetyönä". Saat hyvän perustellun arvioinnin siitä missä onnistuit ja missä vielä on haasteita, mitkä ovat vahvuutesi ja mihin erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota opinnäytetyötä tehdessä.  

    Tässä alla on keskustelualue jonka kautta voit esittää kysymyksiä opintojakson vetäjälle. Kysymyksiin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Löydät myös lyhyen tallenteen miksi sinun kannattaa suorittaa tämä kurssi! Osa edelleen käytössä olevista tallenteista on kurssin edellisen opettajan, Ulla-Maija Knuutin tekemiä.

    HUOM! Jos olet YAMK-opiskelija, ole yhteydessä kurssin opettajaan ennen oman työn aloittamista!

    Huom! Tämä Moodlealue menee kiinni 31.7.2025. Uusi avataan toukokuun alussa 2025 ja se on auki 15kk 31.8.2026 saakka.

    Tervetuloa mukaan kurssille! 

    Nina V. Nygren
    nina.nygren@hamk.fi
    +358 505285932